Shoppingdag

Todelloho :)
Idag har det varit en shoppingdag, men med inte så mycket köpt, eller 4 saker en tröja (bild nedan) och saker som jag inte får säga men det är till en viss becca *host, sen köpte Kalle PhotoShop, så ''tog'' jag det för han. så mu hat jag PS.  Imorgon åker vi till Kohsamed, det är en liten ö. Så då får jag gå upp tidigt, hitils har jag bara sovigt till 11-12 typ men nu blir det ändring på det. Men jag vet inte om jag ska ta med mig datan dit, så jag bloggar när jag kommer ''hem''. Men ni kan ju kicka in då och då och se så jag inte bloggar.
Men ha det så bra
så ses vi! <3

Tröjan.

Tröjan -900 B

PhotoShop -100 B


Thailands julklappar :)

Todelloho (:
Hoppas ni har haft en mysig/trevlig jul, det har jag. Men det känns inte riktigt som det va det, det första är ju så klart att det är varmt och man går lixom i kort klänning och endå är varm, men det andra är för det känns som det va jul/ny år NYSS!! Den känns som om det bara va ca 5-6 månader sen, men tiden går fort när man har roligt, som jag brukar säga. Man ni få ha det så bra så skriver jag mer imorgon <3
Här är några av mina julklappar :

Tomten finns i Thailand med!

ME LIKE !


Hiihi , LOVE !

hmm , vad är detta ;o

ett USB-minne x)

5000 B delat med kalle

;O ska jag våga?!


VILKEN VAR ER BÄSTA JULKLAPP ?


En varm jul.

Todelloho :)
GOD JUL
alla! , måste säga att det känns inte att det är Jul idag! Jag menar det är ca 35 grader. Nu har vi varit i en kyrkan  och där det bara va människor från Sverige, Norge, Island och Danmark, där lyssnat på lite jul sång m.m. Men nu ska jag äta Julbord. (fler bilder kommer sen)

Bilder på mig efter kyrko besöket !

 




Han en fortsatt trevlig jul så hörs vi ikväll :)


En dag i Thailand

Todelloho :)
Nu har jag kommit hem från en shopping dag, eftersom jag glömmde blogga igår så kan jag säga lite vad vi gjorde, vi gick runt bland massa små affärer eller det va typ massa med små bord som dom hade satt ihopp som en labyrint typ, där jag köpte lite julklappar, sen åt vi på en mysig resturang, (safari tror jag). ''bild nedan''.

Sen idag blev det en trött dag för min madrass va sönder så all luft åkte ut, så jag fick ligga i soffan och där hörde man alla fåglar som skrek. Men idag har jag och Hugo åkt wakeboard, eller jag åkte inte va typ grönt vatten och ''is'' kallt, så jag tittade. (bild nedan). Och sen gick jag och mamma och shoppade lite julklappar till mig. (bilder nedan) , sen åt vi på Aliha Resturant, och där fanns världens godaste kyckligt! Och nu har vi spelat lite Wii Mario Kart. ha det bäst!


Resturangen safari?

Hugo (min kusin) åker Wakeboard.

MIN  SHOPPING <3  -200 baht.

MIN SHOPPING <3 -100 bath

MIN SHOPPING <3 -200 bath

MIN SHOPPING <3 -89 bath

MIN SHOPPING <3 -100 bath.

Mario Kart nördar.


Flygplansmat = gott ??

Todelloho :)
Nu sitter jag här hos Anga, Stefan och Hugo, dom har det så fint. Så här skulle jag villja leva! Men det finns ett minus, luften är så .... asså jag kan inte förklara den men typ torr och ja uch, men den är bättre här, det är lite läskigt att det skilljer sig så mycket med, tillex så ser man ett litet rukel och bara någon meter bort så är allt på topp. Men det är så himmla mysigt med alla palmer längst väg kanten . 
Men nu ska jag ta en liten tupplur innan vi ska bada i poolen ;p Har lixom varit uppen från klockan 5 på morgonen till halv 3 på natten, fasst klockan är ju bara typ 8 på morgonen nu tror jag. Så jag är nästan tvungen.

Bilder på flygplans maten.
(känner att jag nästan är tvungen att lägga upp lite bilder)
Först fick vi två små friterade saker, och gurka doppad i någon cyrlig olja. (ingen bild)
sen fick vi sallader med lite skinka och lax, med mera (första bilden)
Sen va det dags för huvud målet, det fick man välja mellan 5-6 stcken olika. Jag valde kyckling och potatis mos biff. + några grönsaker.(andra bilden)
sen efter det så fick vi in lite frukt, vindruvor,Jordgubbar,Kiwi, olika meloner och några ostar.(tredje bilden)
efter det fick vi in efterrätten, och det va en sockerkaka med hollonsylt (ingen bild)

Sen till sist fick vi lite frukost, Melon blandning, yoghurt, bröd, ägg, skinka och potatis bullar, + tomat.
så man ska säga att jag var proppmätt !! Men sov gott












På planet.

Todelloho :D
Nu sitter jag på planet, ska stax starta så det får inte bli så långt, men något hinner jag nog få med, vi (jag pappa) sitter 1 klass, super lyx tycker jag, det är typ 2 meters benutrymme och mjuka fotöljer, och så klart tv/data inbyggd i sätet. Så får man kudde och filt och så klart super bra servise!! Så här skulle jag kunna leva. Det kanske är tråkingt att läsa bloggen nu när jag inte lägger ut några bilder, men ska göra det när vi kommer fram. men snart statar vi så
HEJ DÅ SVERIGE och alla andra. (vem vet, planet kanske störtar ;o)

På tåget.

Todelloho :)
Nu sitter jag på tåget påväg till Arlanda, har sovigt typ hela vägen, men inte så skönt är så himmla trångt. Det känns konstigt att få se snön sista gången detta året, för det lär ju inte söna i Thailand, eller vem vet? ;o har inte så mycket att skriva om som ni kanske ser men kan berätta hur min morgon såg ut :)
Jag gick upp klockan 05,11 om man ska vara exakt,
Tog på mig sommar vinter kläder, det va lite svårt att välja eftersom det är super kallt när man åker dit och super varmt när man kommer fram. men det fick bli ett par tights och en tjock tröja med en tunn tröja.
Sen åt jag frukost.. sen åkte vi . men nu ska jag sova en liten stund till innan vi ska gå ut. Ha det bäst så skriver jag när jag kommer fram <3


Hej då Sverige!!

Todelloho :)
Detta är mitt sista Svenska inlägg detta året! Hinner inte blogga på morgonen, eller hinner hinner jag ju, men vet bara hur trött jag kommer vara. Jag ska ta med mig min data dit så ska försöka skriva lite om vad vi har gjort och lägga upp lite bilder åt minstånde 1 gång per dag. Fasst det blir ju på natten jag gör det då, för tiden är ju inte samma. aja, ni får ialla fall titta på min blogg även om jag är bortrest. Men nu ska jag packa ihopp det allra sista. Så ni får ha det så bra . Älskar er!


Snart hejdå !

Todelloho :)
Detta var min sista sovmorgon detta året i Sverige, för jag åker imorgon klockan 6, så måste gå upp vid 5. uch vad jobbigt men får sova på tåget eller planet eller något.
Igår var jag med Isabella, Rebecca och Linnea, och den där skånska tjejen som kom när hon var glad . aja, vi hade ialla fall superkul. men orkar inte skriva så få bli liter bilder istället . Ha det bäst!


sötaste Isabella!´
 
söta Isabella, och jag

Jag & BästaBecca.

Bella och Linnea <3


Antingen snabbt eller långsamt.

Todelloho :)
Nu sitter jag och latar mig som vanligt, men jag väntar facktisgt på att klockan ska gå lite snabbare, antingen går tiden super snabbt eller super långsamt. Aja . Jag väntar ialla fall på att bussen ska komma, för jag och Bella H ska åka in till stan, och där ska vi träffa Becca och Linnea , men den finns ett litet problem för bussen kommer inte fören om ca 2 timmar, så jag tänkte att jag skulle rensa ut gamla kläder, måste få lite mer plats till kläderna jag kommer köpa. Det är helt sjukt vad jag längtar! Men då är det bästa att jag börjar med det annas blir det aldrig gjort!


tjock tröja - innebandyn
vitt linnea - Ginatricot
jeans tights - Ginatricot


Jultema :)

Todelloho.
iadg blir det ett tråkigt inlägg, har inte gjort så mycket bara slappat som vanligt. men imon tror jag att vi ska ha en mysig tjejkväll, med tjejerna i klassen. kommer bli superkul , och så kan man säga att det blir ett litet adjö till dom med, eftersom jag åker på måndag morgon! ;o
så nu kommer inte jag blogga på ett tag . vilket är tråkigt, för tror inte att jag kommer ha tillgång till data och allt, vi ska va på någon liten ö och sola och bada, och så klart SHOPPA!!
men nu ska jag göra ordning mig för natten. eller typ,
+ erkänn snyggt jul tema ''header'' lite suddig, men men.. ska ju inte ha den så länge. men ni få ha det så bra så få jag se om jag skriver något imorgon som jag tror att jag gör. <3 ha det bäst! puss på mun.

idag blir det ingen outfit, för pappa hade lånat min kamera och så är det inga batteri kvar :( så det få bli ett bildlöst inlägg tyvär . <3

Tiden flyger iväg när man har roligt.

Todelloho x)
Jesus vad tiden går fort, känns som det va igår jag sa att det va 3 veckor kvar till Thailandsresan och nu är det bara några få dagar, det är samma i skolan, veckorna bara rusar iväg och inget blir gjort känns det som, och nu har halva 8:an gått, det känns som jag slutade 6:an precis. Men så är det nog när man har för kul.! det var helt sjukt vad jag skrattade idag, men ett gott skratt förlänger ju livet.. så jag borde nog leva enormt länge. men nu ska jag göra ordning mig för att sova. Ha det bäst! 


svart kofta - H&M
Röd tchirt - JC
svart tights - Ginatricot
svart linne - Ginatricot





Ha det bäst så skriver jag imorgon!


Kajsa tycker till.

Todellho !
Nu ska jag DISSA och HISSA !
det går till så här: jag skriver något jag ogillar (dissar) och något jag gillar (hisssar) , och så skriver jag vadför!


Det jag vill Dissa är:

•Tv4 play!
Okej , för att det är dålig bild och inga roliga program, man vill ju hänga med i dom ''roliga'' programmen med.
•Facebook !!!!
Uchh.. facebook blir bara segare och segare i alla fall mig och så kommer det mycket ointressant fackta tillex . vem som har blivigt kompis med vem, och om någon har gått upp i någon level på något F-spel !! Vem bryr siig ;@
•Erik Grönwall.
Detta är det sista jag vill dissa, och det är idol Erik, jag kan facktist inte förstå vadför han vann! Han låter som vem som , och så skriker han bara.. Spinky är vad han är! Calle är dubbelt så bättre, men Tove var endå Bäst! man hör ju bara på vinnarlåten, kass är den med Erik !




Det jag vill Hissa är:

•LANDSBRO SKOLA!
Det första jag vill hissa är min egna skola! bara för den är bäst, och bara för dom bästa går där med, inget kan slå vår skola! JAG LOVAR!
Bloggar
Jag vill också hissa alla bloggar, för tänk om man gillar en tjej/kill så har den en blogg som man är aktiv i, då vet den nästan exakt vad den gör, + så är det roligt att läsa kompisar.. och så är det ju så klart roligt att blogga själv för det är ju inte bara kompisar som kan se utan alla sina släktingar runt om i världen. SUPER BRA
Calle Kristiansson.
Den sista jag vill hissa är ju så klart idol Calle bara för han ÄGER ut spinky Erik!



VAR INTE RÄDD FÖR ATT SÄGA VAD DU TYCKER OCH TÄNKER!
DET FINNS INGEN SOM KAN LÄSA DINA TANKAR OCH SÄGA DET ÅT DIG,
EVEN OM MAN SKULLE KUNNA ÖNSKA SIG DET IBLAND.
kom ihåg det. *

 


Du betyder guld.

Todelloho :D
Nu sitter jag hos Malin, hängde med henne från skolan. Hihi, jag ''lekte'' lite pingvin innan .. Jag är ju som jag är, sen åt vi lite maaat . MUMMMA ! Sen kan man ju nästan gissa vad vi gjorde .. FILM ! men facktist inte Beck utan Johan Falk. Tycker inte att dom filmerna är lika bra som Beck, men man måste ju variera lite. Eller hur! och precis precis nu lyssnar vi på den bästa låten jusst nu!! HIGHER med Calle! mm.. så fin!
om ni har något musik tips så tipsa mig! har lite brist på musik nu. menar vadå brist när man lyssnar på Ulrik eller vad han heter.. han som vann lilla melodifestivalen,.
LOVE YOU MALIN ♥


hur vet man vad som är normalt och vanligt?

Todelloho :D
hmm .. jag har läst lite gammla inlägg och där skriver jag att det har varigt en NORMAL,VANLIG dag.. men vad är vanligt eller normalt för..
idag har det varigt en helt ''vanlig'' dag, Men vad är normalt eller vanligt eller vad man ska säga.. Menar hur vet man om något är normalt eller inte? Hur kan man säga att man ska va så här lång när man är så här gammal,, eller hur mycket man ska väga.. ? Det är ju ingen som har sagt hur allt ska se ut.. Det är ju många om vill vara normala, men vadför kan man inte bara vara sig själv? för det är ju bara ens hjärna som säger att detta och detta är normalt.. Man kan ju vända på det också,. Om man är en sån som vill vara ''Normal,vanlig'' men hur ska den vara då? för det är ju en själv som uppfattar vad som är normalt och inte, så då är man ju inte vanlig endå.. ?




Tunika - Only
svart linne - Gina tricot
svarta tights - Gina tricot



Hopp&skutt

Todelloho :)
nu är mina söta kusin barn här, vi har tagit lite roliga kort..
''ta allt med en nypa salt''








Super söta
hmm .. känner att det har blivigt många bilder nu, men bättre för mycket en för lite :) eller? :o

 

 


Fredag,Lördag,Söndag

todelloho
Nu va det ett tag sen jag bloggade, men har haft fullt upp, och inte tillgång till data och bilder . I Fredags lussade vi i skolan, jag va en liten söt tomte som dansade och hade sig, (bilder kommer) och i går va jag hos dom bästa kusinerna med några släktingar. det blev en mycket mysig/trevlig kväll, (bilder kommer) .. idag har jag spelat innebandy match mot sävsjö. tyvär förlust, men jag tyckte att vi va bättre iallafall . hade jättemånga super lägen men jag mådde illa, så jag såg dubbelt, hihi .. men nu kommer bilder från i Fredags och i går . titta och njut.


tomte outfiten på lucian.

linnea jag bella

malin linnea jag bella

jag malin linnea bella










linnea rasmus martin helmer jag martin

jag linnea

martinorna

ALISSA









SÅ KAJSA !

'Todelloho *
uchh. idag försov jag mig . :/ det är det värsta som kan hända , om man gör det är ¨hela dagen förstörd .. så jag va trött hela dagen , men idag ska jag försöka komma till sängs tidigt :) inga planer för idag . som vanligt. men jag hinner inte med kommpisar och allt nu , har skit mycket läxor. :/ men imon är det dags att lussa i skolan :p lite nervös men det ska bli SUPER kul. och efter tror jag att jag ska va med becca eller om det va på lördag ;p thihi. måste fråga henne imon (; men nu ska jag äta .. ha det bääst !
+
idag blir det ingen outfit . efer som jag försov mig så blev allt  så ¨fel¨

 

 

bilden är för stor för att få plats så . tryck på bilden så får ni se 'allt' som är SÅ KAJSA


tråkigt inlägg

Todelloo :)
idag blev det åter en flummig dag . hihi . va nog för att jag va trött skulle jag tro ;) men annas har det varit en helt normal dag förutom att vi hade lucia övning ,  men det kanske inte va så ''ovanligt'' .
idag skulle jag träna men så blir det inte för det är match på vår träningstid, så det blir nog plugg dag skulle jag tro :) hade inte så mycket mer att säga . så ha det bäst :)


mysig landsbro tröja - Landsbro IF
Jeans tights - Veromoda .
och som vanligt en toffs , xP
SÅ KAJSA!


kameralins. ^^

Todelloho :)
FÖRLÅT för jag glömmde blogga igår . men jag hade ingen energi och inget att säga . låg i sängen hela dagen , tror jag va lite sjuk men vet inte . aja . idag va det en rolig/flamsig dag , eller det blir det alltid när jag är tröttpigg . hihi , imon har jag idrotts uppvärmning , hoppas det blir lyckat . men få se . man kan ju inte precis öva ;P hihi .. eller kan kan man ju . man kan ju springa runt i tredgården xP hah . jag har mina ideer :) aja . idag kom pappa hem från usa . och jag fick ett till nytt ''objektiv'' tror inte att det heter så men det är två nya sortes linser . (bild kommer). jusst nu längtara jag bara till en vecka och fem dagar :D ha det bäst!


den till vänster är för att man ska kunna ta extrema närbilder.
den till höger är för att man ska kunna ta i 180 graders vinkel.
tack pappa.



grå luvtröja -
någon snygg affär i stockholm. xP
tights - Ginatricot
svart linne - Ginatricot





höst/vinter bilder med BECCA.















BECCA ♥ KAJSA
DU ÄR DEN SOM GÖR MIG DAG, DU ÄR DEN SOM JAG ÄLSKR. MED DIG BLIR DAGEN ALDRIG TRÅKIG, MED DIG BLIR DET ALLTID ETT GOTT SKRATT SOM VÄRMER HJÄRTAT . DET GÅR INTE FÖRKLARA HUR MYCKET DU BETYDER FÖR MIG, OCH SÅ FORT JAG TÄNKER HUR MITT LIV SKULLE SE UT UTAN DIG SÅ FYLLS MINA ÖGON MED TÅRAR , OCH ALLT VI GJORT TILLSAMMANS SPELAS UPP . 
NÄR DU KOLLA PÅ MIG MED DINA GRÖNA ÖGON SÅ FYLLS HELA MIN KROPP MED LYCKA. JAG ÄLSKAR DIG FRÅN HELA MITT HJÄRTA .
<3 


Look for today

Todello ♥
idag ska jag leka med BECCA
har inte hunnigt med så mycket en, vaknade lite över 11 . och sen har jag bara tittat på datan och gjort i ordning mig, men för en gång skull har jag inte så mycket att säga som jag har haft innan x) men ha det bäst så skriver jag ikväll :) puss.



adidas tröja - kusins affär i stockholm
svar linne - Ginatricot
jeans tights - veromoda

ha det bääst alla :*

 


Smörkola . ^^

Todelloo ♥

idag blev/är det en mycket slpp dag :) eller inte bara slappt utan lite har man ju gjort ;) på morgonen va det bestämmt att jag skulle åka in till stan med Linnea och Bella H och köpa tomte kläder till lucian . man jag va så himmla trött så jag hoppade det . det blev att jag tittade på idol m.m. blev super ledsen när söta Tove åkte ut :'( men men . sen gick jag till affären och hanlade lite för jag skulle baka jul kola mm .. blev mycket goda men inte som jag hade tänkt mig ;p så nu har jag ätigt ''massa'' kolor och tittat på Robinson , alla där är ju super veka . bara ger upp för dom har ont i magen . bit i hopp för fan .. jaja . nu ska jag titta på Beck som går starx öga för öga tror jag att det va . har redan sett den typ 5-10 gånger eller något ;p hihi.. men det va länge sen nu . :) men nu ska jag inte babbla mer  x)
puss-o-puss-o-hej-o-hej xp
jusste .. jag va ju med Moa och Maja lite innan med , dom kom inte in så dom va hos mig en lite stud . ;p



whopss.

ojojoj . :P jag har ''glömmt'' att blogga , ;P men nu tycker jag att jag har varit duktig länge . :P men ska börja igen . :) idag har jag varit i Gallerian och varit modell för en dag ;) super kul . man fick ta ca 100 bilder , men jag köpte inte , tyvär :( men dom va väldigt dyra och inte så speciella utan bara svart eller vit bakgrund ,
i går tog vi lag foto . blev säkert super konstig för malins mamma tog kort med hennes mobil och på det ser jag ut som en hamster ;) har inte hunnit med så mycket mer . men imorgon  åker vi tomtar till stan och handlar tomtekläder som vi ska ha till lucian  :) men nu blir det nog sova , är mycket trött ''som vanligt''
+ jag fick en super fin/söt/snygg nyckel smycke av MALIN igår med :) loveit
tusen ttack !


ååh . så kajsa x) + jag fick två finfina diadem med :D

becca malin jag bella sara bella linnea sara
rosanna isabell lisa ellen sofia esse maja.
<3


ha det bääst :)

påväg hem . ?

TOBELLOHO :)
nu är jag färdig och så ska vi snart åka hem tror jag . eller hoppas för jag är super trött men vet inte vadför jag är det , har inte gjort något , bara hållt på med datan typ :P men det är jobbigt det med . eller så är det bara väderet . det är så himmla mörkt ute så man kanske blir det automatiskt alltå trött, eller skit samma .. jag är trött bara och vadför vet jag inte . men nu ska jag inte babbla mer utan säga till pappa att vi ska åka , hihi .
+ det blir nog en slapp dag idag med , det har blivigt det nu på den sista tiden men jag orkar inte göra något , för tiden bara flyger iväg men undrar vart , och resten av tiden måste man nästan ha till att plugga .. det ska bli såå skönt att åka till Thailand . mm .. bara ligga på stranden i bikini medans alla andra här hemma sitter i sina tjock mössor och tryser . hihi , nu va jag elak . eh . men nu ska jag sluta . får se om jag hinner/orkar lägga in ett ikväll :) menar har ju laggt ut två idag . men vi hörs och syns. <3


en till Webcam bil . men jag orkar
inte ta upp min systemkamera
om ladda in bilden på datan ...
hihi . nu känner jag till och med
av att jag har blivig super lat x)


Brantås bygg.

Tjotjo :)
nu sitter jag på Brantårs kontor i Jpkg och pysslar lite med deras hemsida . så jag är ledig från skolan skönt tycker jag , ;) men nu hinner jag inte skriva . eller det blir nog ett till innan jag åkar hem eller något :) pusshej♥


en bild tagen i bilden påväg hit , hihi x)

GRATTIS TILL MIG :D

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG ,
FÖR IDAG ÄR DET KAJSAS FÖDELSEDAG :D
Grattis till mig :)
todelllloo :) idag är det exakt 14 år sen jag föddes :) tiden går så himmla snabbt , vet inte riktigt om det är bra eller dåligt . men när man tänker efter så har jag hunnit med så extremt mycket . speciellt med alla mina undebara vänner , <3 så jag vill tacka alla som orkar med mig och dom som gör mitt liv till något vettigt :) TACK . aja ,, idag har det bara blivigt slapp typ ;) men det måste man ju också få göra :) eller hur ! + så är jag lite trött sen i går kväll ;) för BÄSTABECCA sov här . men det va en mycket mysig kväll , som det alltid blir med dig <3 men nu ska jag försöka sova  . eller få se om det går lägga sig så här tidigt och somna ;)  har aldrig testat så någon gång måste ju bli den första :) men nu har jag babblat på för mycket x) hah .. när jag väl har börjat kan jag inte sluta ;) här kommer lite bilder på några paket jag fick av några av mina betydellsefulla kompisar <3
+
TACK FÖR DEN SUPER TREVLIG FÖDELSEDAG :D


från becca :) mascara + nagellack

också från becca :* super söt tavla halsband och ansiktsmask
<3

från ellen och ellinor :) 14 st godis hjärtan, mascara kajalpanna.

från mormor :) 150 kr .. :D


+ en massa kramar och fina sånger :D



RSS 2.0