mot stan :D

Puss på bilderna och så skriver jag när jag kommer hem på Lördag<3
(bilderna är runt 4 år gamla)


Långafarbrorn glass.



Fortsättning på min blåtira historia :p

Todello. Nu har jag bestämmt mig att jag ska bli bättre på att blogga.
En av mina läsare hade kommenterat och frågat hur jag gjorde efter jag fick min blåtira.. Efter jag hade fårt en fot i huvudet så spang jag upp men jag kunde fortfarande inte se med mitt ena öga men jag fortsatte att spela med min hand över ögat. Men efter någon minut så ropar jag till på min tränare och säger att jag måste byta för jag inte kan se.. Så jag springer ut från planen och så ser jag allas miner när jag tar bort handen,, alla tappade typ hakan, sen så satt jag och tittade på matchen med en kylpåse framför ögat.


BLÅTIRA!

Todello! hahah, vet ni.. jag har fårt min första blåtira igår. Det gick till så här: Igår så spelade vi fotbolls match och när jag skulle springa efter bollen så blev jag fälld, och så trillar jag typ över en annan eller inte över utan över hennes knä och samtidigt så drar hon upp knät rakt upp i mitt öga, Jag trillar och sen så ser jag att jag inte kan se med mitt högra öga men i mitt vänstra så såg jag bollen komma rakt på mig och så kommer hon som fällde mig och springer rakt över mig..

Linnea&Becca.


Todello. Idag efter skolan så hängde jag med becca hem sen så kom Linnea och då gick vi till stan. Vi hade proble om man säger så. Vi skulle gå och titta på en talang tävling, och då skulle becca ta ut pengar men hon hade ett problem. Hon kunde inte koden så hon chansade och så tog automaten hennes kort och när vi skulle gå in till banken för att hämta det så hade de stängt. Så hennas syrer fick komma med pengar så vi kom typ försent :p

Bilder från en soligskoldag :D


hahah , ser ni vad det står ?  (sommar)

 


Lalalal

Todello . Jag har inte bloggatnu på ett tag men det beror på att när jag skulle blogga i torsdags på vad det något strul med min data och sen i fredags så åkte jag på träningsläger i skåne.
Aja, i torsdags på var jag iaf men bex och maja, lite bilder :)







en solig skoldag :D

Todello! Ännu en dag som har flygit iväg, tiden går super snabbt nu. Det är typ bara 60-70 dagar kvar tills vi slutar 8;an! känns som om jag precis började 7;an. Vem vet ,, helt plötsligt så är man både gift och har barn :p Aja ska inte sitta och lata mig, bex är ju här och snart kommer majsbajs.

HAHA , Linnea och Martin på musiken, talangfull eller? (Bullrigt i början sen blir ljurde bättre)





Nu är den min, sony ericsson vivaz!


Veckans citat.


Hjälp mig med Header :D

Ni kanske märkte att jag har en ny header. Vad tycker ni? Finare/Fulare .. Själv är jag inte 100 men jag har gjort några till, Ta en titt och säg vilken som du tycker är finast!
.......................................................................................................
Header 1:


Header 2:

Header 3:


Veckans citat.

Todello ! här kommer en lite småkul sak, jag ska skriva ett klokt citat varje måndag. hur låter det ?



mer bilder på mina påskägg :D

Todello! Nu har mina påskägg åkt hem. Här kommer lite bilder från igår.






MINA SMÅ PÅSKÄGG ÄR HÄR NU! :D


Påskmyyyyys !!


Todello!
Hemma från en mycket trevlig kväll. Nu väntar jag på att mina små påskägg ska komma till mig, om du vill veta vem/vilka det är så får ni titta in ikväll :D Men måste piffa till lite innan dom kommer. ♥ GLAD PÅSK


Första gången jag känner mig gammal !


Kan du gissa vad som står utanför mitt hus precis just nu?! GLASSBILEN! kommer ihåg när man var liten och man hörde den glada glassbilds melodin och när mea sprang ut och köpte sig en glass och satte sig på trappan och smaskade i solen.. det var tider det :D

 


RSS 2.0