Packat och klart.

Todello. Imorgon åker jag och becca till öland i 3 veckor så jag kommer inte blogga för man får inte ha med sig dator ''/ men kommer överleva endå hoppas jag, sen efter dom 3 veckorna så åker jag till danbark  på en fotbolls cup (tivoni cup) så får se om jag hinner blogga imellan där men är osäker på det men nu kommer malin till mig puss och hej och ha ett super lov :D


Shopping .


+ 2 par skor och nagerlack :D


Min konfirmationsklänning.

Todello. Idag var jag inne i stan och shoppade lite bl.a. min konfirmationsklänning (bild ↓) . Bilder på resten kommer in lite senare. Nu ska jag lägga min i ett varmt bad och äta jordgubbar och bara ha allmänt gott.

Vad tycker ni ?


Skolavslutning 2010.


Skolavslutning klänning

Todello. Nu är det SOMMARLOV helt otroligt känns som om vi började 8:an nyss, och snart så slutar jag 9:an tiden går så himmla snabbt så det är sjukt. Bilder från idag kommer lite senare men tänkte visa min klänning nu :D


Klassens dag + Servering

Todello. Nu var det länge sen men har haft myket och göra. I måndags hade vi klassens dag. Vi var i Åseda hos vår handledare Olof, Vi sov i militärtält, det var skoj men jag frös . Igår serverade jag 9:orna. Det var kul men känns konstigt för det är många som jag aldrig mer kommer att se, farst det får man välja själv.

 


Skolavslutnings klänning?!

Todello. Underbart väder nu, har suttit i solen, och strax åker jag upp till fotbolls träningen hoppas det blir en lugn träning orkar inte springa runt som en dåre . Aja , nu har jag ialla fall beställt en klänning som jag tror ska ha på skolavslutningen, men är inte 100, ska kanske ha en annan som jag har köpt på MQ .


RSS 2.0