Rix fm !

Todello. Dålig uppdatering på senaste men har haft fullt upp , igår var jag hos sara h , hon fyllde 16 ! och nu ska jag åka till Jönköping på rix. hörs imorgon . :D


Kulglass :D

Todello. Idag blir det att somna tidigt , har match imorgon. Idag var har jag ialla fall ätit min förat kulglass med Bella, Bella och Maja . MUMS !


Becca&Linnea

Todello . Kom precis hem från becca har sovigt där inatt. Igår var jag med Becca och Linnea , vi var och åt på donken sen så bara chillade vi .


nya jeans tights från bubbleroom.


Shoppingdag.

Todello. Idag var jag och mamma inne i stan och shoppade lite kläder till mig . Sen när jag kom hem åkte jag till Speedwayen, och det är därför jag inte har bloggat.

Vero moda .

kicks

 


Bilder från grillkvällen igår .Svar på anonym.

Todello . Nu blir det ett kort inlägg innan jag åker till östanå och grillar med massor kompisar . Bilder kommer ikväll eller imorgon .

Har fårt en fråga som undrar vilken ögonfärg jag har , dom är iaf isblå typ .
''tack för frågan.''


Lördags bilder .Tjejkväll :D

Todello . Nu sitter jag här med majsbajs och Linnea och Bex är i kiosken dom köper godis tills ikväll, och nu ska vi kila vidare till ida. Bilder kommer ikväll eller imorgon :D 
 


Nelly.com

Tittar på sandaler från Nelly, är ju bara runt 3 veckor till sommarlovet och jag längtar!! 
Vilka är finast?


Malinutt & Bebiis .

Todello. Sitter här hos malin , och jag och bella nördar oss framför varin data. Ska sova här inatt för på söndag åker Malin till Spaninen och jag kommer sakna rumpan av mig! Ha det bra hej. 


Internet shopping?

Todello . Idag har jag bara slappat och beställt lite mer kläder, men dom frår ni se när kom kommer. Brukar du beställa från internet?.

¨
Linnea och jag igår. Blev en mycket lyckad kväll!! :D


H&M.

Todello. Har beställt lite från H&M vad tyx ?


Hej & Hejdå .


Todello. Hemma från fotbolls träningen, och nu ska jag åka till Bex och äta tacos med Linnea och bara mysa hela kvällen och natten, <3


Dagens outfit.


♦Rosa kofta- H&M     ♦Nitarmband- JC
♦Linne- Gina              ♦Jeans tights- Gina


Tom Dice - Me And My Guitar.

ÅÅH . Ni måste bara höra dena låten så brra! Han var med i Melodifestivalen i Belgien och vann. Jag lovar han kommer komma bland dom 10 bästa!!

Dagens outfit.


♦Scarf-JC            ♦Linne-Gina
♦Kofta-H&M        ♦Kjol-H&M
♦Tights-Gina

Alla är så söta, och så var dom inte det ;PpPPpppP

Todello. Nu så blir det bloggande wow. Olikt mig hihi. Men har varit så dålig så känner att jag är tvungen. Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har tränat och så har jag kollat på bilder från vår klassresa till stockholm när vi gick i 6;an. haha så gulliga alla va! tänkte kopiera lite bilder och visa men det gick inte..
Men en fick jag allt tag i...

Haha, Jag Moa Maja Becca på Grönan. <3


Jag och Becca på Öland.

Todello. Dålig uppdatering,Men jag har inte gjort så mycket. Eller i helgen så var jag och Becca på Öland. Vi träffade alla andra som ska konfirmera sig i sommar. Kanske inte har sagt det men vi ska ialla fall åka till klinta veckan efter skolavslutningen och konfirmera oss. Så vi träffade lärarna och alla andra. Vi delades in i mindre grupper. Vi pratade lite och så gick vi en rundvandring. Kommer bli super kul lääängtar!!

Kanot utflykt med klassen.
Brunett? :o


KAJSA & REBECCA


Valborg bilder.


Malin Jessica

Jag MAja Rebecca Jessica Evelina

maja malin jessica emelie

Jag Matilda Fanny Emelie Malin Becca Jessica

Malin Meja Jag

Matilda Fanny


RSS 2.0