Den 24 Februari 2011 Torsdag

Hej. idag har jag inte gjort så mycket, så därför måste jag sätta igång med att plugga.

Träna plugga sova.

Hej, kom precis hem från träningen. Känns som om jag inte gör något mer än träna och plugga.. Igår va jag iaf med B-laget och splade, slutade med en förlust med 4-3, tror jag. Vet inte vad det var med mig idag i skolan, mådde dåligt. Super trött och så känndes det som om jag slulle svimma.. Men nu ska jag hoppa in i duschen. Kram.

Avslutningströja.

äntligen har våra avslutningströjor kommit. Dom va super fina men vi fick inte den ramen vi ville bara, men det blev fint i alla fall. Det är ju jag som har gjort trycket på framsidan, så såklart blev de fint*. Nu åker jag och tränar. Ha det bra.

Nu drar jag till skolan.


Tuffis Skakis och Busis.

Hahah, hittade just låten som jag Nettan och Stina sjöng till när vi var mindre, jag var tuffis nettan skakis och stina busis. Kommer aldrig glömma det!


Den 18 Februari 2011 Fredag.

Haha, kom och tänka på en sak som hände när vi var och åt på en lite finare resturang i Lindvallen.. Det va såhär: pappa började tjabba med någon främling som vanligt och som vanligt så pratade han HÖÖÖGT. Så kalle började härma han.. :p och då började vi skratta och just då kom vår servitris för att plocka bort våra tallrikar, Stina hade besällt en tacopizza och den va superstark så hon hade inte ätit så mycket, och när han håller på att plocka undan så säger mamma att det var supergott men toacopizzan var lite stark och då säger kalle men du har ju inte ens smakat.. och då får mamma sin min, och då börjar servitrisen skratta. Samtidigt så dricker stina och när hon ser detta så sprutar hon ut all dricka över hela bordet!! HAHA .

Experium.

hej, nu är jag hemma i stugan. Idag var vi i tandådalen sen åket vi och badade och åt på Experium i lindvallen, det fanns allt där. Allt från badhus, gum, bio, resturanger och bowling.

Snowboard.

Hej, nu är vi framme från kvällsåkningen i tandådalen. Idag testade jag och stina snowboard, ha det bra.

Alla hjärtas dag.

Hej, Hemma från första dagen i skidbacken. Backarna är helt okej men det är isigt och iskallt!!
Glad alla ♥-dag.

Framme i sälen nu!

Äntligen framme, efter ca 10 timmar i bilen :o usch hatar att åka bil och med min höft gör inte saken bättre. Vi bor i alla fall i en supermysig stuga och starx blir det att sätta sig med en chipspåse i soffan och titta på solsidan♥
Vår mysiga stuga.

drar och åker skidor imorgon.

AAAJ!! har så j*vlar ont i mitt vänterknä och mitt högra ben. Kan inte stå upp.. Hände idag på matchen mot Ljungby. Det var en som klippte till mig med klubban bara för jag tog bollen från henne frakt över knät!? :o Moget.. och sen sen när jag sprang allt mot bollen så fastnade en ljungbyspelares klubba mellan mina ben så jag flög typ 5 meter in i sargen och landade på höften, känns som om hela benet är förlamat.. hoppas det blir bättre tills imorgon bara för då bär det av till hundfjället. Så nu ska jag pack ner det sista. P.S. Matchen slutade 3-1 till dom, gjorde målet. :D

van Veereren.

Hej, idag skaj ag bara ta det lugnt. Titta på film och gotta mig. Hoppas ni har en fortsatt härlig fredag. ♥

Dextro!!

Hej. idag var det åhörakväll. Så har varit i skolan hela dagen, skönt med sportlov nu med. På söndag åker jag till sälen och stannar hela veckan. Jag och Ellinor har varit helt hyper hela kvällen. Vi åt typ ett dextrosol paket var, inte så bra kanske men pigg blev man, hahah!! kommer skna henne och alla andra..

Creepy

sitter och pluggar med becca,, pluggar på no och då va en fråga vad albinism va, jag sökte på wikipedia och det är att man är total avsaknad av alla typer av färgpigment, och sen kom denna bilden det är en alligator med albinism. Om någon va intresserad :p

Becca är här .

Hej, usch vilken dag. först teori på idrotten sen hade ni nationella i svenska så som jag känner nu gick det helt ok. Sen hade vi spanska prov och där gick det inte alls bra. Men hoppas på det bästa. Nu blir det plugg..

klantig mamma man har.

haha, kom precis upp från maten. Fick höra en lite historia av mamma. tänkte att jag kunde dela med mig den i bloggen. Det var såhär i alla fall: Mamma skulle upp på taket för att skotta bort snön, men hon hittade ingen stege så hon klättrade igenom mitt fönster. Det finns bara ett problem, på mitt fönster så finns det en spärr så om fönstret skulle åka igen så kan man inte öppna det utifrån och det råkade det göra så hon satt fast. Ingen var hemma.. först tänkte hon hänga sig i stuprännan och sen hoppa ner för då skulle det inte bli lika högt, som tur va gjorde hon inte det, tänk er själva ses en ''dam'' hänga i en stupränna och dingla.. Så hon fick vänta på att någon skulle gå förbi så han/hon fick gå in i vårt hur och upp på mitt rum och öppna fönstet åt henne, men det finns ett problem till.. till vårt hus använder vi inte nyckel utan vi har en kåd så hon kunde ju inte ropa in vem som helst. Hon får helt enkelt hitta på taket ett tag och tillslut kommer vår granne ut, Helena. ''moas mamma'' Så hon fick alltså gå upp på mitt rum och släppa in mamma :p

Irriterad!

Åhh ! är så irriterad och äcklad. Idag när jag vaknade så såg jag att snön va påväg bort, skönt tänkte jag men nu när jag går hem från skolan så ser jag vad som ligger under snön.. och det är ingen vacker syn. HUNDSKIT överallt och jag skojar inte. bajkorv efter bajskorv. Fan om ni ska ha hund plocka upp efter er, så jävla äckligt!!

Melodifestivalen.

Hej. matchen gick inte bra, vi va usla men som tur va så vann vid ändå med 7-3 (gjorde 1 mål) Nu ska jag sätta sig och kolla på melodifestivalen. hoppas att ni har haft och fortsätter att ha en trevlig lördag :D


Chilli Thai.

hej , igår var jag på chilli thai med Linnea Ellinor Rebecca och Nelly.Blev supermysigt., efter så gick vi till discot. Nu ska jag packa till matchen i Månsarp. Kram.

Helikoptern i skidbacken.

Hej. Idag var jag i kettilsås med skolan, blev en superdag. Nu har jag kommit upp från ett 2 timmars bad och nu väntar so boken.
haha , vi försökte köra helikoptern på 5 pers, så här såg det ut i början. Vi lyckades faktiskt en gång i slutet, synd att jag inte fick det på film bara. Såg jättehäftigt ut :p
såhär skulle det se ut iaf. :D

Den 2 Februari 2011 Onsdag

ojojoj, har inte bloggat på 2 dagar nu så nu är det verkligen på tiden. Har varit på mycket med innebandy och skola nu och det går före bloggen. Imorgon är det friluftsdag ska åka skidor i kettilsås. :D ska bli skönt att komma ifrån alla lektioner för en dag.

RSS 2.0